Hoem bygdelagets påskefrokost i Ånesstua 24.03.2016

Vår tradisjonelle påskefrokost har i mange år vært populært hos Hoemsfolket både hos de fast bosatte og de utflyttede, men i år ble det slått alle rekorder: vi talte 48 personer med stort og smått! 40 voksne og 8 barn.

Og det til tross for at ikke alle «borteboende» hadde anledning til å komme i år.

Folket kom fra alle himmelretninger, men de mest langreiste var nok Åse og Håkon som hadde tatt turen helt fra Tromsø!

Særlig hyggelig er det for oss i år at vi har fått 2 «nye» innbyggere på Hoem: Håkon og Lillian har flyttet inn i gammelhuset på Myrann: Velkommen skal dere være, håper dere trives!

Årets yngste var godt 5 uker gammel: lille Elias som kom sammen med mamma Ida, pappa Tor Erik og storebror Marius. Eldstemann i år som i fjor var Kjell, og han hadde med seg storfamilien på 11 med barn, barnebarn og oldebarnet Ada.

Alle bidro til den etter hvert bugnende frokostbuffeen som fylte opp hele kjøkkenet. Til tross for kødannelse foran godsakene ble alle til slutt mette, og praten gikk ivrig rundt bordene mens ungene sprang omkring og koste seg. Og de to yngste som ikke brydde seg særlig om kjøkkenets herligheter, fikk den aller beste kortreiste maten som finnes …..

Som et nytt innslag prøvde vi oss i år med loddsalg og utlodning til inntekt for Hoem bygdelag. Helt utrolig hva folk hadde med seg til utlodning! Flotte gevinster som falt i smak hos de fleste, spesielt de som inneholdt sjokolade… Tusen takk til alle som bidro!

Et tema under årets frokost som ble diskutert, var utvidelse av romkapasiteten for fremtidige frokost – sammenkomster. Kanskje vi får det til, og setter opp det store teltet som Jan organiserte for 2 år siden?

Tusen takk for en hyggelig frokost-stund på fredelige Hoem.

Vi ønsker alle riktig trivelige påskedager 🙂

 

5 kommentarer

 • Skrevet av oprol evorter , 31. mars, 2019 @ 22:57

  I am impressed with this site, real I am a fan.

 • Skrevet av oprol evorter , 6. april, 2019 @ 07:21

  I have learn a few good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I wonder how a lot effort you set to create the sort of wonderful informative site.

 • Skrevet av oprol evorter , 11. april, 2019 @ 11:02

  I’ve recently started a website, the information you provide on this site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work. «Never trust anybody who says ‘trust me.’ Except just this once, of course. – from Steel Beach» by John Varley.

 • Skrevet av Anthonysag , 21. april, 2019 @ 04:10

  best 7 inch tablet on the market [url=http://tramadol.forumcrea.com/]http://tramadol.forumcrea.com/[/url] samsung tablet 2 7.0

 • Skrevet av AntonioFut , 14. mai, 2019 @ 20:22

  Acknowledge gratitude You for Your support. Your article helped me in my college assignment. You can review my assinement at http://legalsteroids.online

Andre lenker til denne posten

Leave a comment

HOEM BYGDELAG