Velkomen til Hoem i Gjemnes, Møre og Romsdal, Norge

dig_0903018nkw Velkomen til Hoem bygdelag’s heimeside. Her får du  innsyn i livet på Hoem og i Kinna og det vi ca. 20 fastbuande driv med og er opptatt av. Du som besøker oss, må gjerne kome med en  kommentar til det du finn og har du bilder eller historier som kan passe til sia vår, så ta kontakt.

11 kommentarer

 • Skrevet av Knut Dragseth , 1. januar, 2009 @ 18:46

  Det er med glede jeg ser på hjemmesidestoffet fra Hoem-Kvalvåg skole fra tida for ca. 40 år siden.
  Kalenderskiftene har blitt mange siden den gang, – men de tre åra ved H/K skole minnes jeg som ei super tid for meg og familien. Det var oppstarten som både skolemann og familiefar jeg fikk praktisere da.
  Vi hadde ei ekte kjensle av å være velkommen i lokalmiljøet.
  Det er grunnen til at vi i ettertid har holdt sporadisk kontakt med bygda, – særlig med folket oppi «Myrå» og «Nylenda» og med Erna og Ola Lamvik.
  Jeg vil jevnlig klikke meg inn på hjemmesida og holde meg orientert om stoffet der.

  Mvh Knut D.

 • Skrevet av Elisabeth Tveit , 18. juni, 2009 @ 19:27

  Hei,

  Kom tilfeldigvis over denne siden da jeg søkte på kokoskake. Ble virkelig overrasket. Jeg skulle gjerne visst om dette er stedet min mormor kommer fra. Hun vokste opp på en gård som heter Hoem i nærheten av Molde. Foreldrene tror jeg het Ragnhild og Kristen Hoem. Min mormor het Inga Gurine.
  Ville bli veldig glad for svar.

 • Skrevet av Leder , 19. juni, 2009 @ 09:07

  Hei.
  Det er fleire bygder med navnet Hoem, som din mormor kan ha vokst opp i. Hoem i Gjemnes er det nok ikkje.

  hilsen Arne Johan.
  ps. håper kokoskaken blei god.

 • Skrevet av Elisabeth Tveit , 19. juni, 2009 @ 20:40

  Takk i allefall for svar. Det var for godt til å være sant og da er det som regel ikke sant sies det.I dag har vi overvært at en rekonstruksjon av Gøtheborg, verdens største historiske seilskip besøkte oss her i Arendal. Et flott syn. Ha en god sommer på Hoem.

 • Skrevet av Leder , 21. juni, 2009 @ 20:48

  Hei Elisabeth.
  Då var det sant likevel. Arti å høre at Kjell tok kontakt med tremenningen sin. Håper du tar turen nordover og hilser på oss.
  hilsen Arne Johan

 • Skrevet av Elisabeth Tveit , 23. juni, 2009 @ 10:00

  Hei Arne Johan. Ja det var utrolig at det var riktig gård. Det blir nok en liten tur nordover nå. Hilsen Elisabeth

 • Skrevet av Erik Hoem , 20. september, 2009 @ 17:34

  Hei. Jeg bor i Søgne, men min bestefar Karsten Hoem (f.1902) kom fra Kristenstua. Ser at Elisabeths mormor het Inga. I følge min papirer ble hun født i 1895, og hun var søster til min olderfar Johan Kristen som reiste til Alaska og ble gullgraver. Jeg har vært 2 ganger på besøk på Kristenstua.

 • Skrevet av Leder , 2. oktober, 2009 @ 14:09

  Hei Erik.
  Arti at du er inne på sida vår. Ta gjerne kontakt neste gang du er på Hoem.

 • Skrevet av Stein Jørgen Hoem , 22. juni, 2010 @ 10:56

  Hei! Søkte etter kart over Hoem og fant den fine siden deres(og kart). Lest og sett på bildene her. Jeg og min kone reiser til Kristiansund 20 Juli og skal kjøre innom Flemma og Hoem for å se gårdene mine besteforeldre på farsiden (Marie og Martin Hoem) bodde på. Vært innom Nistua (mener jeg det var) på Flemma før og skal stoppe og se på Nylenda, Gjellan og Vollan. Flott område og sist jeg var i Kristiansund (1996 ) fikk jeg fisket mye i sjøen mellom Flemma og Tingvoll. Gleder meg til turen.

  Ha en fin sommer
  Stein Jørgen Hoem
  Hamar

 • Skrevet av Joakim , 6. april, 2012 @ 20:16

  hei hei mit navn er joakim Hoem hehe vi er en hel del hoem nede i østfold vi hviste at det fantes en by bare for oss hehe kommer opp en tur en eller annen gang og hilser på da hvet og ser hvordan folk bor

 • Skrevet av redaktør , 23. april, 2012 @ 17:05

  Hei.
  Ta gjerne en tur til Hoem. Langt å kjøre men, verdt turen. Fin natur og kjekke folk.
  Mvh Aj

Andre lenker til denne posten

Leave a comment

HOEM BYGDELAG